Hidroizolația este vitală contra umezelii

Am ales de această dată să vorbim despre hidroizolație, care este esențială pentru orice casă.

1_1

Băile, bucătăriile, balcoanele și terasele reprezintă zonele dintr-o casă care sunt cele mai expuse umezelii. În consecință, aceste suprafețe au nevoie de o hidroizolație corespunzătoare, care să asigure o foarte bună protecție a suprafețelor suport.

Pentru toate aceste suprafețe, Ceresit a dezvoltat o gamă întreagă de produse și sisteme de hidroizolații pub placări, produse care pot fi achiziționate din orice magazin de construcții, inclusiv online.

Pentru suprafețe exterioare precum balcoane și terase care intră în permanență în contact cu apa și trebuie acoperite cu plăci impermeabile și hidroizolate corespunzător, este recomandată utilizarea unui produs care poate asigura o hidroizolație la parametri excelenți, precum Ceresit CL 50.

 Pentru suprafețele interioare care intră în contact temporar sau permanent cu umezeală, precum băile, bucătăriile, cabinele de duș, este recomandat să folosești hidroizolația Ceresit CL 51 „Express”. Aceasta se utilizează pentru pereți, pardoseală sau pentru izolarea spațiilor umede de sub placările ceramice. Un alt produs util în lupta împotriva umezelii este soluția de impermeabilizare Ceresit CR 90 Crystaliser. Aceasta poate fi folosită la impermeabilizarea balcoanelor, soclurilor, subsolurilor, precum și a piscinelor care nu depășesc suprafața de până la 20 m².

Acum, că știi toate acestea, apa și umezeala nu ar trebui să mai constituie o amenințare pentru terasa, balconul, piscina, bucătăria sau baia ta. Trebuie doar să utilizezi corect soluțiile pentru hidroizolații de la Ceresit.

 

Sursa: solutii-hidroizolatii.ro

Hidroizolare piscină – foto: solutii-hidroizolatii.ro

Hidroizolație balcon - foto: misiuneacasa.ro

Hidroizolare balcon – foto: misiuneacasa.ro

Hidroizolare baie - foto: spatiulconstruit.ro

Hidroizolare baie – foto: spatiulconstruit.ro

Sursa: MisiuneaCasa.ro
Foto: Prosistem.ro

 

 

 

0 Comments


Doriți să ne împărtășiți ceva?

Lasă un răspuns

© 2020 Despescu Construct Nehoiu - Toate drepturile rezervate. /\ Creat și administrat de Leytto Company