Lemn masiv

Reprezintă un domeniu foarte vast în care pot intra:

 • Scări din lemn masiv (realizate cu panouri îmbinate în dinți din:
 • lemn de brad;
 • lemn de fag;
 • lemn de stejar;
 • Placări scări interioare/exterioare din beton, execuție scări interioare/ exterioare pe vanguri decupate din lemn;
 • Scări interioare/exterioare executate pe structură din metal combinând trepte din lemn masiv, contratrepte din lemn masiv, plintă din lemn masiv și balustrada din lemn masiv;
 • Scări interioare/exterioare din lemn masiv pe vanguri din lemn decupate, scari din lemn drepte sau cu vanguri din lemn centrale;
 • Scări din lemn masiv economice destinate spațiilor înguste și cu deschideri mici;
 • Structuri din lemn masiv pentru exterior: structuri pergole din lemn, structuri terase din lemn, structuri planșee din lemn, structuri acoperiș din lemn;
 • Balustrade și mână curentă din lemn pentru scări interioare/ exterioare/ terase/ pergolă/ delimitare perimetru;
 • Terase din lemn (acoperite cu tablă tip Lindab și balustrade), pergolă din lemn;

Lemn rotund

Leagăne

Petrecerea timpului liber sau primirea unui musafir pe un leagăn nu se uită repede. Leaganele sunt piese de mobilier de exterior indispensabile unei grădini de vară, spațiu de relaxare și meditație, sau a unei cabane la țară. Ansamblu destinat petrecerii timpului în perioadele însorite compus dintr-o structură de bârne de stejar cu acoperiș ornamental din scândură.

Foișoare

Foișoarele sunt locurile de întâlnire preferate zilelor toride de vară, îți oferă umbră și perspectivă asupra zonei cât și intimitate. Zone populare de întâlnire și socializare, sunt stilului nostru de viață din cele mai vechi timpuri, alegerea poziționării și a stilului de realizare fiind extrem de importante pentru o întâlnire intimă și liniștită.

Mese

Cu o tăblie din esențe cu textură plăcută (stejar, salcâm, brad, plop, tei) care variază ca și grăsime ca să armonizeze dimensiunile mesei, cu marginile care continua conturul natural al trunchiului de lemn, având teșitura neregulată la partea superioară a blatului. Picioarele sunt concepute din bușteni cu suprapunere verticală, orizontală sau oblică, evazați lateral și uniți trainic prin tija filetată sau holșurub, fiind consolidate prin contrafisă longitudinală sau oblică. Ansamblul poate fi patinat sau nuanțat la cerere.

Intreaga piesă de mobilier emană soliditate, forță și rezistență fiind un obiect utilitar si decorativ ideal pentru grădinile de vară cu ambient rustic sau pentru cele realizate în stil mediteranean. Se încadrează perfect în decoruri cu plante naturale și pavaje din piatră, lacuri și fântâni arteziene sau casade amenajate.
Apropierea de natură adusa de formele lemnului și decorarea în maniera tradițională a întregului univers în care se servește masa, generează un ehilibru de un fin rafinament rustic. Integrarea ei dă un plus de valoare artistică pentru restaurante, terase, crame și pensiuni turistice amenajate în stil tradițional sau rustic.

 

© 2020 Despescu Construct Nehoiu - Toate drepturile rezervate. /\ Creat și administrat de Leytto Company